ʻOihana Barcode scanner DPM code

nūhou

Introduction to QR Codes and QR Code Printers

 

ʻO QR code, ka inoa piha o ka Quick Response Code, i ʻike ʻia ʻo "Quick Response Code", he matrix two-dimensional code, i hoʻomohala ʻia e ka hui kaʻa Iapana Denso Wave ma 1994, a ʻo ka mea hoʻokumu nui o QR code Yuan Changhong no laila i ʻike ʻia ʻo ia ka "Makua o QR Code".

 

E like me ka mea i ʻike ʻia ma ka inoa, hiki ke heluhelu a ʻike koke ʻia kēia code ʻelua-dimensional, a loaʻa nā hiʻohiʻona heluhelu ultra-kiʻekiʻe a puni.ʻO kēia kahi barcode optical hiki ke heluhelu ʻia i ka mīkini hiki ke loaʻa i ka nui o ka ʻike e pili ana i ka mea i hoʻopili ʻia.Ma muli o ka nui o ka ʻikepili a me ka maʻalahi o ka heluhelu ʻana, ua hoʻohana nui ʻia nā code QR i koʻu ʻāina.

 

ʻO nā pono o nā code QR

 

1: Ka nui o ka waihona ʻike

 Hiki i nā barcode kuʻuna ke mālama ma kahi o 20 mau bits o ka ʻike, ʻoiai hiki i nā code QR ke mālama i nā haneli a i nā haneli he nui o ka ʻike e like me nā barcodes.Eia hou, hiki i nā code QR ke kākoʻo i nā ʻano ʻikepili hou aʻe (e like me nā helu, nā leka Pelekane, nā leka Iapana, nā huaʻōlelo Kina, nā hōʻailona, ​​​​binary, nā code control, etc.).

 

2: Ka wāwae liʻiliʻi no ka hana ʻikepili

 No ka mea hiki i ka QR code ke hoʻoponopono i ka ʻikepili ma nā ʻaoʻao kū a me ka pae o ka barcode i ka manawa like, ʻo ka wahi i noho ʻia e ka QR code he hoʻokahi wale nō hapaʻumi o ka barcode no ka nui o ka ʻike.

 

3: Ka ikaika anti-fouling hiki

 Loaʻa i nā code QR kahi "hana hoʻoponopono hewa".I ka nui o na hihia, ina paha ua haumia a poino paha kekahi mau lepili barcode, hiki ke loaa ka ikepili ma o ka hooponopono hewa.

 

4: Heluhelu a puni a puni

 Hiki ke heluhelu koke ʻia nā code QR ma kekahi ʻaoʻao mai 360°.ʻO ke kī i ka loaʻa ʻana o kēia pono aia ma nā ʻano hoʻonohonoho ʻekolu i ka QR code.Hiki i kēia mau hōʻailona hoʻonohonoho ke kōkua i ka scanner e hoʻopau i ke keʻakeʻa ʻana o ke ʻano kumu i ka wā e nānā ana i ka barcode a loaʻa ka heluhelu wikiwiki a paʻa.

 

5: Kākoʻo i ka hana hoʻohui ʻikepili

 Hiki i ka QR code ke hoʻokaʻawale i nā ʻikepili i nā code he nui, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia a hiki i 16 QR code, a hiki ke hoʻohui ʻia nā code i hoʻokaʻawale ʻia i hoʻokahi QR code.Hiki i kēia hiʻohiʻona ke paʻi ʻia nā code QR ma nā wahi haiki me ka hoʻopilikia ʻole i ka ʻike i mālama ʻia.

 

二维码打印机                               

He polokalamu paʻi kiʻi QR code

 

Hoʻohana nui ʻia nā code QR i ka hoʻokele logistic, ka mālama ʻana i nā hale kūʻai, ka traceability waiwai, ka uku kelepona a me nā ʻano ʻē aʻe.Hoʻohana pū ʻia nā code QR i ke ola o kēlā me kēia lā no nā code holo kaʻa a me ke kaʻaahi a me nā kāleka pāʻoihana WeChat QR code.

 

Me ka hoʻonui kaulana o nā code QR, ua lilo nā mea paʻi no ka paʻi ʻana i nā lepili QR code i mea nui.I kēia manawa, kākoʻo pinepine nā mea paʻi barcode ma ka mākeke i ka paʻi ʻana i nā code QR.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-09-2022